Юлія Лущинська учасниця "Х-фактора" не лишає спроб завоювати українського слухача, пропонуючи все нові й нові пісні. Цього разу дівчина сподівається, що хейту буде менше.

Нова пісня, під назвою "Прокачу" не так сильно обурила українців. Та й те, що Юлія запитала у прихильників, чи випускати таку пісню - зіграло свою роль. Новий ролик в TikTok зібрав багато коментарів, однак вже були й такі, хто хвалив дівчину за її голос та енергію.

Юлія Лущинська. Фото: TikTok

Цього разу Юлія заплела косички та виглядала трохи краще ніж в "гопаку". Вона запитала, чи це краще ніж "Гопак" і чи випускати. Дехто з коментаторів написав:

"Таке чуство, шо бог нас за шось наказує", "Мій пес не любив ошийник, але сьогодні він його одів і повісився", "Завязуй вже з цим", "Ліпше вже нічого", "Випускайте ,нам потрібні нові меми", "Без звуку не так погано, як здавалось", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Скриншот коментарів

Але були й ті, кому пісня сподобалася.

Юлія Лущинська. Фото: TikTok

"Розумієш голос дуже хороший, але текст так собі пісня має качати. Та викликати яскраві емоції , через те люди і слухають музику", "А мені подобається. Гарний вокал, чудове виконання", "Дуже мотивує твоя енергетика, і реакція на весь цей хейт, ти класна", "насправді досить хороший трек", - написала частина слухачів.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що "Гопачка" Юлія Лущинська спробувала поцілувати "Дику дичку" Ханумака.

Як повідомляв "Знай.ua" екссолістка гурту YUKO Юлія Юріна звинуватила Полякову, Лободу, Трінчер і решту сучасних співаків.

Також "Знай.ua" інформував, Юлія Лущинська з "Х-фактор" з піснею "Гопак" змусила українців благати її.