Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників у соцмережі Instagram.

Анна Трінчер нещодавно перенесла серйозну операцію з видалення зубів, яка тривала близько 5 годин. Реабілітація відбувається дуже важко, а весь процес артистка показує на камеру, не соромлячись. Через декілька днів вона дуже сильно набрякла, її щоки буквально роздуло, як у хом'яка.

Скріншот із Instagram, Анна Трінчер

Співачка зазначила, що після операції зі збільшення грудей їй здавалося, що вирвати зуби - це найпростіше. Але її очікування не зійшлися з реальністю, Трінчер зіштовхнулася з неприємними наслідками.

"Їсти неможливо, дивитись на себе неможливо, таке відчуття, що щоки постійно хтось розтягує. Від їжі кайфу не отримуєш, від цього ще більше бісишся. Якщо б я знала, що така реабілітація - ніколи б на це не наважилась", - зізналася знаменитість.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Також є кумедне відео, на якому Анна відходить від наркозу, не може сфокусувати погляд і трохи марить.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер через кукурудзу стала для українців поганою господинею та "ескортницею": "Мін** за гроші"

Як повідомляв Знай.ua, "Я обожнюю...": Анна Трінчер отримала задоволення через рот, навіть манікюр не завадив

Також портал Знай.ua писав, що загоріла Анна Трінчер з дозволу чоловіка звабила камеру в одних трусиках: "Коли в п*рно-хаб?"