Відомий український співак Олег Винник раптово зник із радарів, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Ходили різні чутки, що він нібито ховається від війни або серйозно хворий і проходить лікування в Німеччині. На останнє натякали його зіркові колеги.

А нещодавно український блогер Ростислав Калацинський розмістив у мережі відео, на якому, ймовірно, Олег Винник розгулює вулицями Києва.

Олег Винник. Фото: скрин відео

Справді, у чоловіка є схожість із артистом – статура, зачіска, одяг. Однак сонцезахисні окуляри не дозволили розглянути, чи це правда був він.

На відео нібито Олег Вінник говорив телефоном, а коли побачив камеру, занервував і втік. За інформацією, співак повернувся до України, щоб припинити співпрацю із продюсером Олександром Горбенком. Відео блогеру надав підписник.

"Схоже, що вчора Винник прибув до Києва і зустрівся зі своїм продюсером. Винник розмовляє по телефону, поправляє куртку. Він нервує, озирається навколо, а коли помічає, що його знімають на камеру, почав йти в інший бік", - прокоментував відео Калацинський.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше ми писали про те, що блогер розкрив страшну хворобу Олега Винника: бореться за життя

Як повідомляв Знай.ua, Юрія Горбунова розчарував мовчазний Олег Винник і Влад Яма, який "втік" під час війни: "Не можна зникати"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Винник похвалився процедурами Клеопатри з пелюстками троянд: "Я ніколи в житті не був"