22 квітня російський репер Noize MC, який підтримав Україну ще в 2014 році, дав концерт в Кишиневі.

Гості заходу прийшли з українськими прапорами. Під час того, як репер заспівав пісню українською мовою, люди розгорнули українські прапори.

Охорона заходу миттєво відреагувала на такі дії і застосовуючи силу почала відбирати прапори.

Невідомий чоловік у чорному навіть кинув синьо-жовтий прапор на підлогу. Деяких гостей що не хотіли підкорятись охороні та віддавати свій прапор, охоронці скручували обличчям у підлогу.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Музикант різко відреагував на дії охорони. Він зупинив концерт і заявив про те, що продовжить співати лише тоді, коли власникам повернуть прапори. Після цих слів люди із залу почали кричати "Ні війні!"

Під "роздачу" потрапив не лише наш державний прапор, а й біло-синьо-білий прапор, який використовується як у росії, так і за кордоном учасниками протестів проти вторгнення рф в нашу країну.

Охоронці жорстко поводились навіть з дівчатами.

"З міркувань безпеки не дозволяється вхід із різними видами прапорів. Люди були поінформовані, коли купували квитки, це вказано у правилах. Це старе правило, оскільки раніше було кілька інцидентів. Люди на відео агресивно намагалися увійти до приміщення з прапором. Ми не можемо перевіряти кожну людину фізично, ми розраховували на здоровий глузд. Ми бачили відео, і ми також проаналізуємо, які були причини. Нам шкода, що це сталося", — передають ЗМІ слова менеджера компанії GNB, яка організувала концерт російського репера.

Нагадаємо, ми раніше писали Влад Шевченко з "Ліги Сміху" розсмішив заплаканим путіним, якому українці виявилися не по зубах: "Що з є**лом?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", крутить роман з одруженим і тоне в боргах: злита скандальна правда про Ані Лорак та її життя в росії

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу в Росії: "Прийде той час".