Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram. Під час війни вона також активно допомагає військовим та нужденним.

Даша Астаф'єва показала аудиторії серію неймовірних чорно-білих фотографій, на яких можна розглянути її сильний погляд, посмішку та розкішну фігуру. Вона позувала в обтягуючому боді, сидячи на старому стільці біля стіни. Кадри вийшли дуже атмосферними.

Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва

У підписі до публікації артистка процитувала глибоку фразу з роману "Місто" Валер'яна Підмогильного. Астаф'єва зізналася, що слова дуже сильно вразили її, а сам автор та його твір стали для неї відкриттям.

"Щасливі все-таки нагадують хворих і потребують обережного поводження. Щастя кінець кінцем — це недуга душевної короткозорості, можливе воно тільки в умовах неповного обчислення обставин і неповного знання про речі. Гострий зір таке саме лихо, що й сліпота, й найнещасніші люди — астрономи, що на ясному сонці бачать прикрі плямки", - процитировала она.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Шанувальники розхвалили Астаф'єву. Крім того, на її чарівні кадри звернули увагу Даша Квіткова та Микита Добринін, які нещодавно оголосили про розлучення. Чоловік залишив їй дуже приємний коментар, а артистка йому подякувала і навіть залишила "серце".

"Вогонь", - написав Добринін.

Коментарі - instagram.com/da_astafieva/

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва знайшла в Україні місце, де їй на все пофіг: "Трохи відновитися, пожити"

Як повідомляв Знай.ua, "Проплакала, дуже складно...": Даша Астаф'єва зізналася про важку операцію, зірка не може співати

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва у Карпатах дізналася про вагітність: "Здається, що це назавжди..."