Дружина відомого коміка Степана Казаніна із "Квартал 95", Наталя вирішила знову висловитися на тему братніх народів. Цього не було, і ніколи не буде.

Пост з'явився на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Вона опублікувала звичайну фотографію ромашки на тлі прапора України, та закликала людей робити паузи у словах.

"Не пишіть! Не пишіть мені, колишні брати і сестри! Хоча слово "колишні" у вашому випадку недостатньо жорстке! Колишньому можна подзвонити по п'яні, колишнього можна пробачити, з колишнім можна навіть дружити через роки... А що робити з вами? Що робити з людьми, які раптово взяли та оглухли? , - йдеться у повідомленні під постом.

Наталія Казаніна, фото: Instagram

Справа в тому, що народилася Наталія на території Російської Федерації, і зараз їй некомфортно від цього. Їй уже не терпиться позбутися російського паспорта.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Далі жінка зазначила, що росіяни мають страх, а також небажання слухати всю правду. Усі їхні аргументи настільки безглузді, що аж не віриться. Саме тому ми ніколи не будемо "своїми", та й ніколи не були.

"І ще, не смійте говорити нам про ваш уявний захист. Не смійте говорити про наше неіснуюче звільнення. Бо що про нього може знати народ, який покірно позбавив себе прав і свободи. Просто задумайтеся, хоча б просто задумайтеся, чому питання: "Чи хочуть? російські війни? "перестав бути риторичним ..." .

Нагадаємо, що дружина Степана Казаніна із "Квартал 95" показала того, хто підкорив її серце.

Раніше ми повідомляли, що дружина Казаніна із "Квартал 95" помітила, як війна змусила всіх українців поріднитися.