Ната Жижченко з популярного українського електро-фольку гурту ONUKA з початку війни разом зі своїм чоловіком Євгеном Філатовим та маленьким сином Сашком змушена була залишити рідний дім.

Деякий час її сім'я провела на заході України, проте досить швидко засумувала за будинком. Саме тому ще до офіційного дозволу влади Ната Жижченко разом із сім'єю повернулася до української столиці. Про це зірка розповіла в інтерв'ю програмі "ЖВЛ".

ONUKA

Ната Жижченко зізналася, що через досить маленький вік її син добре переніс переїзди, і сприйняв усе це як звичайну подорож.

"Йому ще немає двох років, і якісь такі страшні події звичайно він не розуміє, не рефлексує поки що, слава Богу. Звичайно він розумів, що десь ми мандруємо, ночуємо в абсолютно якихось дивних місцях, навіть у церкві був варіант ночувати. Ми його відволікали як могли піснями, іграшками звичайно, якимись смачностями.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Скрін, Instagram ONUKA

Ната Жижченко зізналася, що дуже рада тому, що її син ще досить маленький, щоб до кінця зрозуміти, що відбувається, адже старші діти її знайомих переживають усі дуже болісно.

Згадала Жижченко і про своє рідне місто Чернігів, яке дуже постраждав від обстрілів російських окупантів. Співачка зізнається, що він завжди був для неї острівцем дитинства, адже саме з Черніговом її пов'язує багато спогадів.

Скрін, Instagram ONUKA

"Це такий острівець дитинства, який зараз зґвалтували. Я бачила, як там понівечено багато, я вірю, що це все, крім людей, можна відродити. І дух Чернігова зберігся, бо храми збереглися, це основне "Я дуже боюся, що буде ще один наступ. У Чернігові є будинок моїх бабусі та дідуся, який з 1904 року, ми весь минулий рік з Євгеном його реставрували. Поки будинок вистояв, крім того, що вікна вибило. Зараз для мене місто болю" , але дуже сподіваюся, що повернуться до мене теплі емоції щодо нього", - зазначила Ната.

Раніше Ната Жижченко дуже займалася питанням Чорнобильської зони і навіть присвячувала пісні, тому коли вона опинилася під контролем російських окупантів, співачка дуже переживала.

Нагадаємо, що лідерка ONUKA Ната Жижченко розплакалася через розсольник: "Я ненавиджу цей суп, але...".

Раніше ми повідомляли, що Ната Жижченко з гурту Onuka зворушила фотосесією у сімейному будинку в Чернігові: "Жити. Всупереч".