Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія зворушила милим фото із Захуром та дочками, після заяв про розлучення. Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно Камалія приголомшила українців заявою про розлучення із чоловіком-мільярдером, з якою прожила у шлюбі майже 20 років. Вона розповіла, що разом із чоловіком протягом року працювала над проблемами у їхніх відносинах, але все ж таки було прийнято рішення рухатися далі порізно.

Камалія та Захур. Фото: скрін youtube

Так, співачка несподівано возз'єдналася із Захуром та порадувала українців милим фото, на якому позує разом із ним та доньками у кафе. Як відомо чоловік Камалії має пакистанське коріння і сама співачка вшановує традиції цієї країни, тому сім'я зібралася відзначити важливе свято.

"Святкуємо родиною Ід Байрам", - підписала кадр зірка.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто припустив, що Камалія та Захур знову разом, хоч такої заяви пара й не робила.

"Вже знову разом", "Сім'я, це найкраще щастя", "Як класно бачити вас разом!", "Та може вже разом і будете, чого розходитися. Криза у всіх буває", "Молодці! Гарні разом!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія стривожила фанатів тяжкою хворобою, артистка називає себе кулькою: "Не можу це показати..."

Також наш портал інформував, Камалія, яка страждає від тяжкої хвороби, розлучається з чоловіком мільйонером: "У цей скрутний час..."

Крім того, ми писали, Камалія розкрила правду про свій давній зв'язок з путіним і як він хотів створити новий СРСР: "Звал у кремль, часто дзвонив".