Популярний український співак та актор Олексій Завгородній, якого всі шанувальники знають як Позитива показав, як виглядала Надя Дорофєєва на перших сходах зіркової кар'єри. Фото він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Позитив багато часу приділяє сольній кар'єрі та регулярно ділиться з шанувальниками важливими новинами зі свого життя та цікавими кадрами. На цей раз він показав архівний і досить давній знімок.

Позитив. Фото: instagram.com/positiff/

Так, Олексій Завгородній показав, як він та його колишня партнерка по групі "Час і Скло" Надя Дорофєєва виглядали на перших сходинках зіркової кар'єри. На жаль, артист не вказав, яким роком датується фото, але обидва виконавці виглядають дуже молодо.

Олексій Завгородній та Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

"Це ми з Надією Дорофєєвою закопуємо нашу групу, щоби народилися самодостатні одиниці, які розірвуть шоубізнес", - підписав кадр виконавець.

Олексій Завгородній та Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories

Надя Дорофєєва на фото в спортивному костюмі і шкіряній куртці. Тоді вона була з рудим волоссям, хоч такою її пам'ятають уже небагато. Позитив стоїть поряд зі своєю колегою у схожому стилі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес після розставання з Надією Дорофєєвою розповів про 9 вагітних жінок: "Дуже важко стримати гнів".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва спіймала весняне загострення, тепер серцю не накажеш: "Хочу так любити..."

Крім того, ми писали, Надю Дорофєєву після розриву з Дантесом запідозрили у вагітності - українці "просканували" обличчя: "Чекаєте?"