13 квітня у прокат вийшла комедія режисера Антоніо Лукіча "Люксембург, Люксембург". Сюжет фільму розповідає про те, як два брати наважуються поїхати до Люксембургу щоб розшукати свого батька.

Режисер фільму, а також виконавці головних ролей, брати-близнюки Аміл та Раміл Насірові, волонтери та учасники реп-гурту "Курган та Agregat" стали гостями програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" на каналі "Дім". В інтерв'ю вони розповіли Олені про деталі зі зйомок фільму.

Часто на знімальному майданчику актори роблять якісь речі вперше. Так, Амілу Насірову треба було вперше подоїти козу. Актор вирішив навіть трохи схитрувати щоб приспати пильність кози, Аміл вирішив переодягнутися в жіночий одяг – речі господині тварини.

"Це жахлива історія. Я ніколи цього не робив. Щоб ви розуміли, козяче молоко смердить, а козяче вим'я смердить раз у п'ять гірше. І воно ще таке неприємне на дотик. А треба підоїти. Сцена знімалася близько години. Я вже видоїв, мабуть, пів відра молока.10-літрове відро. Виходжу, Антоніо каже: "Геніально, геніально". Оператори підходять, кажуть: "Я в кіно 10 років, я такої гри ще не бачив, яка імпровізація , круто, вау". Художники, всі хвалять: "Класно зіграв, як ти імпровізував". Рік минув, сиджу у Венеції, фільм показали, італійці встають, стоячи ляскають, журналісти, все... Я сиджу такий: "Млинець, де сцена з козою?"", - розповів Аміл Насіров.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Режисер стрічки Антоніо Лукич розповів глядачам у студії чому довелося прибрати сцену з козою: "Було надто весело в цій сцені. А фільм намагається втримати рівновагу між веселим та сумним. А ця сцена була аж надто якась така" .

Українську кінострічку «Люксембург, Люксембург» показали вже на понад 50 фестивалях, в Україні фільм уже вийшов на екрани і встиг завоювати успіх у глядачів.

Нагадаємо, ранішезірка "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про таємні листування з Зеленським: "Поруч із будинком упав вертоліт"

Як повідомляв портал "Знай.ua", що екс-зірка зірка "Квартал 95" Олена Кравець похвалилася безцінним подарунком від ЗСУ: "Буду показувати онукам"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець вперше розкрила справжню причину, чому пішла з "Квартал 95": "Сподіваюся, вони не скривджені".