Головна музична подія світу Євробачення цього року пройде в Англії, у місті Ліверпуль. З права хазяйкою конкурсу Україна, але зі зрозумілих причин британці погодилися допомогти прийняти естафету. У конкурсі візьмуть участь 37 країн. Перший півфінал відбудеться 9 травня, другий – 11 травня. Фінал пройде 13 травня.

Вже є перші цікаві моменти, які чекатимуть на глядачів та гостей заходу. Британський король Чарльз III у середу, 26 квітня, відвідає Ліверпуль, щоб символічно включити вогні на сцені конкурсу в M&S Bank Arena та продемонструвати її дизайн.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на Букінгемський палац.

Король Чарльз III, кадр з відео

За словами організаторів, оформлення сцени має створити враження, що конкурс "розкриває свої обійми Україні". Тоді всі побачать дизайн.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

А ще під час візиту до Ліверпуля король і королева познайомляться із популярною українською співачкою Юлією Саніною, яка стане ведучою шоу. У соціальних мережах вже жартують, що намічається королівська тусовка.

Юля Саніна. Фото: скрін youtube

Крім цього у рамках свого візиту Чарльз та Камілла відвідають Центральну бібліотеку Ліверпуля, щоб офіційно відзначити її побратимство з першою публічною бібліотекою України – Регіональною науковою бібліотекою в Одесі.

Нагадаємо, зірка "Євробачення" Катя Павленко з Go_A розплакалася через українців в Італії: "Просто намагаюся заглушити".

Раніше повідомлялося, Кличко ще вчитиметься і навчатиметься: ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер своїми руками лагодить дороги для простих людей.

Також, переможниця Євробачення Джамала визнала, що їй шкода Баскова: "Вони хворі на голову".