Відома українська телеведуча Алла Мазур показала юних українських захисників, які незважаючи на молодий вік, дуже сконцентровані відважні, і готові на все, щоб захистити Україну від російських окупантів.

Кадром із захисницею із позивним "Душа" та військовим із позивним "Декс" ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур поділилася на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Алла Мазур. Фото: скриншот Instagram

Алла Мазур, як і більшість українців, зараз допомагає військовослужбовцям, захисникам з добробату вона допомогла з ліками. На згадку Алла Мазур вирішила сфотографуватися з військовими, які приїхали до української столиці по запаси ще рік тому.

[quote author=""]"Наші захисники з добробату. 23-24 роки, ще недавно діти. Але вже пройшли через таке, що навіть важко в голові вкладається. Заїхали на хвилинку до Києва по запаси, допомогла їм з ліками. І вже - повертаються туди, де зараз гаряче. Зосереджені, сконцентровані, зібрані в кулачок. І так хочеться їх обійняти, притиснути до серця.."

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Авто для ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Алла Мазур зазначила, що пишається кожним захисником та захисницею, яка стала на захист України, і ціною власного життя захищає її суверенітет на незалежність.

"Наші діти. Наші захисники та захисниці. Хто свідомо йде під вогонь заради всіх нас. Вірю. Дякую! Молюся за кожного. Хай зберігає їх Бог! І всю нашу рідну Україну - теж", - зазначила Алла. Мазур.

Скріншот допису Алли Мазур

Нагадаємо, що пішов із життя близький чоловік ведучої "1+1" Алли Мазур: інсульт не залишив жодного шансу.

Раніше ми повідомляли, що зірка ТСН Алла Мазур показала злочин путіна та росіян, який не стертиме часом.