Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка рік тому розійшлася з чоловіком Володимиром Дантесом, розкрила одну із найбільших своїх фобій.

У популярній мережі Тiktok на фан-акаунті знаменитості поділилися невеликим уривком інтерв'ю Славі Дьоміну, де вона розповіла про свій найбільший страх.

Слава Дьомін. Фото: Instagram

Виявилося, що Надя Дорофєєва боїться морських риб, які можуть вкусити під час купання. Через це знаменитість намагається енергійно рухатися під час плавання, щоби до неї не змогла наблизитися рибка.

Надя Дорофєєва, скріншот

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

[quote author=""]"А ще я риб боюся, я згадала. Наді мною все іржуть. Я поясню. Не смійтеся, будь ласка, з мене. У Туреччині кусаються риби. Якщо ти стоїш довго, рибка підпливає, і може тебе вкусити Вони такі ну плавають, це не та, яка чистить, а та яка кусне, і кровка може потекти. Тому тепер я дуже судомно плаваю в морі. Я прям сильно гребу, щоб вони..." /quote]

Надя Дорофєєва, скріншот

У коментарях фанати підтримали Надю Дорофєєву, адже виявилося, що це дуже поширена фобія, адже багатьох неодноразово кусали риби.

[quote author=""]"Я також риб боюся хах", "Ну що ж, дякую за нову фобію", "Те ж саме в Туреччині, так і плавала ахахах", "Це я ахаххах", "Так правда 😬я через це тільки на березі лежу", "Я гуляю з пацанами: я розповідаю свої проблеми так само пацани які іржуть", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва нарешті показала малюка , не випускає з рук: "Це ніколи не замінить будинок".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва спіймала весняне загострення, тепер серцю не накажеш: "Хочу так любити...".