Відома українська хореограф та танцівниця Альона Шоптенко висміяла російських пропагандистів, які постійно намагаються знайти виправдання своїм поразкам.

Для цього відома українка на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories поділилася кумедним мемом, який описує реалії росіян.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram

Рік тому українські військові двома ракетами "Нептун" знищили флагман чорноморського флоту Росії крейсер "Москва". Проте, росіяни одразу почали всіляко виправдовуватися, щоби не визнати поразки. Тому після новини про катастрофу крейсера почало з'являтися чимало фейків.

На такі заяви росіян українці, зокрема Олена Шоптенко, вирішили відповісти з гумором, опублікувавши кумедний мем.

- Скажи, ти ко***ний?
- Так.
- А скажи що-небудь на ко***ном.
- Ну, не все так однозначно, ми всієї правди не знаємо. Крейсер "Москва" героїчно знищив своїм корпусом дві ракети "Нептун". За цей героїчний вчинок він був підвищений у званні до підводного човна.

Скріншот stories Олени Шоптенко

Увечері, 13 квітня 2022 року з'явилася інформація про поразку українською ракетою "Нептун" російського ракетного крейсера "Москва", який є одним із найзахищеніших кораблів у флоті Росії. Це стало одним із гучних поразок росії у війні, проте на неї ще чекає найгучніше і глобальніше, яке влаштують їм ЗСУ.

Нагадаємо, що легенда "Танці зі зірками" Олена Шоптенко була на межі - сльози та дзвінки щодня: "Плачу, потім злуюся".

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Олена Шоптенко з "Танців із зірками" стала частиною індійського бойовика, який прославився на весь світ: "До перемоги".