Відомий український співак Микола Серга смішно висміяв російських пропагандистів, які зливають інформацію про нього.

Він попросив їх ретельніше перевіряти інформацію, щоб не зганьбиться так, як і російська армія на війні в Україні. Відеоролик зі своїм іронічним зверненням Микола Серга опублікував на своїй сторінці у соцмережі ТikТok.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Так, Серга вирішив звернутися до адміністраторів пропагандистських телеграм-каналів, які систематично зливають інформацію про нього в інтернет. Він закликав їх більш ретельно перевіряти інформацію про нього, щоб не виглядати посміховиськом.

[quote author=""]"В останньому сливі наприклад не було мого фейсбук, не було мого ТikТok. Ви розумієте, що моя команда працює над їх розвитком, а ви так просто берете і знецінюєте їхню працю. Мало того, ви пишете, я служу в теробороні. Я служу у ЗСУ. Ви пишете, що я ведучий "Орла і решка", у вже давно не ведучий "Орла і Решки". Я поет і музикант", - зазначив він.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Коля Серга. Фото: скрін youtube

Коля Серга іронічно зазначив, що пропагандисти можуть давати йому анкету з його даними на затвердження, щоб вони перестали припускатися помилок.

[quote author=""]"Переконайтеся, що ви зливаєте правильно. Наступного разу надсилайте мені анкету на затвердження. Мало того, що ваша армія вже тут зганьбилася. Ви що хочете, щоб ще й ваші кібервійська висміювали? Думайте, що робите", - підсумував Сергія.

Нагадаємо, що Коля Серга вибухнув гнівом на адресу коміка Щегеля та режисера Голубкова, які втекли з України: "Це паразити".

Раніше ми повідомляли, що Коля Серга сильними рядками намочив очі навіть найсильніших із ЗСУ.