Відома українська співачка Аліна Гросу, яка зараз перебуває у США, побувала у Голлівуді та заінтригувала шанувальників новиною. Кадром зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу вразила яскравим знімком, на якому позує у стильному вбранні на тлі знаменитих Голлівудських пагорбів у Лос-Анджелесі. Співачка зазначила, що останнім часом багато хто непокоїться, чи повернеться вона до України і одразу заспокоїла, заявивши, що остаточно переїжджати до США не планує.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

"Для тих, хто запитує, чи планую я повернутись? Звичайно!!! Я нікуди не переїжджала: навчання, підвищення кваліфікації – це одне. А постійне проживання, особисте гніздечко, рідні люди – це інше. До речі, дуже сумую", - зазначила. співачка.

На додачу Аліна Гросу повідомила, що записала нову пісню, чим одразу заінтригувала шанувальників.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Ти прямо заінтригувала нас, не можемо дочекатися твоєї нової пісні, тому що вони всі у тебе особливі", "Мама Голлівуду"", "Кожна твоя пісня - це шедевр!!", "Красуня. Удачі тобі у всіх твоїх починаннях", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Аліна Гросу похвалилася зустріччю з голлівудським красенем: після такого про Полянського і не згадаєш.

Також наш портал інформував, Аліна Гросу з відкритим декольте продемонструвала величезні "пагорби": "Блогер так собі".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль зізналася, що зараз між нею та Даном Баланом: йому є куди рости.