Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий повеселив українців блискучою пародією на терориста Гіркіна, який останнім часом "відбився від рук" і критикує всю верхівку Кремля. Відповідний ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий за час повномасштабної війни став справжньою втіхою для українців. Він може практично один в один пародувати будь-яку особистість і дуже тішить українців, коли висміює диктаторів, пропагандистів та іншу нечисть.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

На цей раз Юрій Великий перетворився на терориста, а з відносно недавнього часу і блогера – Гіркіна. В останні місяці він відбився від "рук" Кремля і дозволяє собі досить різкі висловлювання на адресу російської армії та самого путіна.

Юрій Великий в образі Гіркіна. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

У результаті якась "мадам" написала на нього донос до "вищих органів". Юрій Великий показав реакцію блогера-терориста.

Українці залишились у захваті від нової пародії.

"Немає перемоги - немає параду!. Люблю Гіркіна у вашому виконанні!!", "Одна з моїх улюблених пародій, це пародія на диркіна. Один в один. Як завжди, супер! Дякую за гарний настрій і шикарну пародію!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв ядерні страшилки Лукашенка: "Обіс**вся кілька разів".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" розсмішив заплаканим путіним, якому українці виявилися не по зубах: "Що з є**лом?".

Крім того, ми писали, Великий з "Кварталу 95" показав, як один дзвінок може вплинути на долю: "Закінчив цілувати портрет".