Успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська поділилася власним "лайфхаком" для схуднення. Відповідний ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська поділилася з шанувальниками, що за останні кілька років набрала вагу та не змогла влізти у минулорічні джинси. За її словами, все через те, що вона заїдає стрес і хотіла б позбутися цієї звички.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Я заїдаю стрес. Заздрю ​​тим, хто навпаки не може їсти, коли переживає. Сьогодні не влізла у торішні джинси. Погортала фотки за 19 років… там мені у всьому добре, бо струнка", - поділилася співачка.

Оля Цибульська, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Втім, Оля Цибульська не дуже засмучується з цього приводу і поділилася з шанувальниками оригінальним та веселим "лайфхаком" на тему. На відео зірка показала, як у схудненні можуть допомогти сталеві щипці.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Не вірю у велику вагу тому що моя точно більша, тому ваш максимум це 60-62кг, і взагалі ви хороша людина скільки б не важили", "Ви ж добра, а хорошої людини має бути багато 60 кг", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розсекретила, коли не можна вірити жінці: "Прозріння".

Також наш портал інформував, солістка The Hardkiss Юлія Саніна з сумом визнала, що нічого не змінюється: "Лють і ненависть - єдине".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська готова показати "чужим" гострі зуби, якщо буде потрібно: "Киця дрібна, але відкусить голову".