Колишня наречена українського артиста Віталія Козловського, блогерка та ведуча проєкту "Ходять Чутки" на YouTube Раміна Есхакзай заявила про розставання з бойфрендом після 5 років стосунків. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Раміна Есхакзай та її бойфренд вирішили розійтися після 5-річних відносин. Блогерка зазначила, що вони розстаються без будь-яких скандалів і не через зради чи фізичні знущання. При цьому, справжню причину розриву вона називати відмовилася.

Раміна Есхакзай. Фото: Instagram

"Останні пʼять років були точно найкращими та найуспішнішими в нашому житті. Ми завершуємо наші стосунки з повагою та підтримкою один одного. В наших стосунках не було обманів, зрад чи фізичних знущань. Ми не хочемо давати жодних коментарів щодо причин нашого розставання. Брудної білизни не буде", - написала блогерка.

Варто зазначити, що раніше Раміна Есхакзай була у відносинах з Віталієм Козловським. Пара разсталася у 2017 році та посіяла багато чуток. Як зізнався Козловський у недавньому інтерв'ю Олегу Борисову, стосунки з Раміною були піаром, і вона була ініціатором "роману".

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай, фото: Instagram

Раніше портал Знай повідомляв, що ведуча Раміна Есхакзай зізналася, що їй подобається, коли обсмоктують: "У стані тріумфу".

Також наш портал інформував, Віталій Козловський зізнався, що більше не заробляє на концертах жодної копійки: "Не приносять грошей".

Крім того, портал Знай писав, Настя Каменських показала, яку страшну "штуковину" їй засунули в рот і жалібно "заскулила": "Щодня".