Автор жартів "Квартал 95" та переможець "Холостячки" Олександр Еллерт зумів завоювати серце головної героїні Ксенії Мішиної, але стосунки закінчилися далеко не хепі-ендом. Зараз чоловік рідко розповідає про своє життя у Instagram.

Олександр Еллерт серед своїх підписників проводив опитування про те, чи важливо допомагати країні зараз, під час війни. Думки розділилися, і це дуже неприємно здивувало його. Близько 200 людей відповіли "ні".

Олександр Еллерт. Фото: скрін youtube

"Я подумав, ну нехай 50 з них натиснули по приколу - такі приколісти. Як вам, доречі, прикол?!) Ще десь 70 - це акаунти щасливих матусь одного чи двох янголятків. Заберіть в них інстаграм вже. Ще був один чоловік, всього один, але який тупииииий) І найсумніше, що проголосувала велика кількість дітей та підлітків (на вигляд 10-17 років)", - додав Еллерт.

У зв'язку з цим він закликав батьків звернути увагу на дітей, пояснити їм, що таке війна і простежити за реакцією. Олександр дав зрозуміти, що це ненормально, коли народ відмовляється допомагати країні в такі лихоліття, і за таких громадян йому соромно.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Мені соромно за тих, хто натиснув "ні". Не знаю що в ваших кукухах, але нагадую, колись вже був янукович. І було це також через неосвіченість та незнання деяких. Тому процитую його: "остановитесь", - заявив він.

Нагадаємо, колишній Ксенії Мішиної Еллерт попередив людство про неминуче: "Фільм "Термінатор" у реальності"

Раніше ми писали про те, що "Запрошував на яхту, кликав до Москви": актор-зрадник Гармаш намагався розбестити Ксенію Мішину

Як повідомляв Знай.ua, колишній Ксенії Мішиної Еллерт поміркував про тих, хто поїхав, сидячи в США: "Хто емігрував - той му*ак"