Українська акторка, гумористка та учасниця "Дизель Шоу" Яна Глущенко поділилася трепетними спогадами про рідного брата, який зараз відважно захищає країну від російських окупантів.

Яна Глущенко зізналася, що вони дуже схожі за характером із братом Олександром, який старший за неї на 6 років. У дитинстві їхня різниця у віці та настирливість артистки провокували бійки, але згодом, коли обидва подорослішали, все вгамувалося.

Яна Глущенко з братом, фото Instagram

"Я його діставала, і ми постійно билися. Попри таку вагому різницю у віці - 6 років. Він, звісно, швидше став дорослішим і разом з тим спокійнішим. Тому в нас гарні стосунки. Ми дуже схожі характерами", - поділилася Глущенко.

Яна вже деякий час проживає із сином за кордоном, бо в рідній Україні залишатися небезпечно, а її брат вирішив вступити до лав ЗСУ, щоб сестра могла повернутися додому. Гумористку переповнює хвилювання за Олександра і вона мріє про якнайшвидшу перемогу.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Показати ще

"Дуже сумую, але ми намагаємося підтримувати зв’язок телефоном. Зараз є відео, тож хоч якось можна побачити рідну людину", - додала вона.

Раніше ми писали про те, що Яна Глущенко з "Дизель Шоу" не змогла приховати почуттів до красеня без зубів: "У мене найкращий..."

Як повідомляв Знай.ua, Єгор Крутоголов із "Дизель-шоу" розповів, коли довелося обрати не свого сина: "Він занадто дорослий"

Також портал Знай.ua писав, що Яна Глущенко з "Дизель Шоу" нагадала, що життя за кордоном це не відпочинок: "Прокидаєшся і чекаєш слів..."