Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонара вразила розкішним виглядом в елегантній сукні та змусила українців обімліти. Відповідний образ знаменитість продемонструвала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару намагається постійно підтримувати контакт із шанувальниками та регулярно показує їм моменти як з особистого життя, так і роботи. На цей раз зірка оновила образ і вирішила трохи похвалитися.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Так, у кадрі Ірина Сопонару позує у стильній сукні, обшиті блискітками. Вражаючий образ доповнює макіяж, що виражає риси обличчя актриси, а також об'ємна зачіска. Свій оновлений образ зірка демонструє на фоні стін під енергійний трек.

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто обомлів від оновленої актриси, а дехто примудрився помітити й інші цікаві деталі.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Ірочка сісі зробила?", "Жінка мрія", "Вау", "Мати, ти вогонь", "Боже яка ти красуня захоплююся тобою, люблю", "Чарівна", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в образі "поганої дівчинки" розбурхала українців: "Фантастична".

Також наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" віддала данину пам'яті Кузьмі Скрябіну та довела українців до сліз: "Пісня стала знаковою".

Крім того, ми писали, красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані загіпнотизувала ідеальним декольте в білому вбранні: "Боже, яка..."