Відома українська артистка та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко вирішила згадати цитати легендарних історичних постатей про росію, її владу та народ.

Цими цитатами Вікторія Булітко поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.

Вікторія Булітко, скрін: Instagram

Першим Булітко згадала висловлювання російського філософа Василя Розанова, який казав, що росія несе лише розруху та розкрадає країни, зокрема й Україну.

"Ми московити споїли киргизів, чемерис, бурятів та інших. Пограбували Вірменію та Грузію, заборонили навіть богослужіння грузинською мовою, обікрали багату Україну... Московія - це чудовисько, яким би навіть пекло знехтувало би і повернуло на землю", - зазначив Розанов.

Скріншот stories Вікторії Булітко

Гумористка також пригадала слова російського історика Миколи Карамзіна, який відверто називав росіян - рабами, які тільки вміють брехати.

"Їхня брехня виходить із рабської суті. Народ, який ніколи не знав, і не говорив правду - народ рабів духовних і фізичних. Убогі люди", - говорив колись Микола Карамзін.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще
Скріншот stories Вікторії Булітко

Російський публіцист-революціонер Олександр Герцен також висловлювався про владу росії: "російський уряд, як зворотне провидіння, влаштовує на краще. Не майбутнє, а минуле".

Скріншот stories Вікторії Булітко

Російський письменник Михайло Щедрін-Салтиков теж описував росіян як тих, хто тільки вміє стояти на колінах, і не хоче з них підніматися.

"А дурні стояли на колінах і чекали. Знали вони, що бунтують, але не стояти на колінах не могли", - зазначив він.

Скріншот stories Вікторії Булітко

Нагадаємо, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко знайшла спосіб позбавитися токсичних відносин.

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" показала, як путіну відірвали голову та якнули прапором росії.