Відома українська актриса, гумористка, учасниця творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко поділилася кумедним роликом від української співачки Jerry Heil .

Відповідна посада з'явилася на її сторінці в Instagram, де за життям та творчістю Булітка спостерігають сотні тисяч людей.

Вікторія Булітко, скрін: Instagram

У своєму хіті Джеррі Хейл використала старий запис актора, гумориста та співака Андрія Данилка в образі Вєрки Сердючки. В одній зі своїх сценок він зображував балерину, яка казала: "Геть з України, москаль некрасивий". Саме ця фраза стала лейтмотивом пісні.

"Хіт сьогодення... @v_serduchka як точно було сказано... Все буде #Україна" , - прокоментувала композицію від двох улюблених виконавців українців Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Вон з України москаль некрасивий!", "Україна має найталановитіших людей! Ця пісня, однозначно хіт цього року», «хоч на рінгтон ставь", "тепер ця пісня засіла в моїй голові після" ой біля лугу червона калина... "", "Як же це красиво!" , - захоплюються у коментарях передплатники сторінки.

"А Залужного чого не згадала співачка, чи він мало геройський герой?" - обурюються інші коментатори.

Нагадаємо, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" показала, як путіну відірвали голову і якнули прапором Росії: "Завжди перемагає".

Раніше ми повідомляли, що Jerry Heil не змогла приховати звуки вибухів, молодик навіть не став брехати: "Бомба, ракета".