Свого часу, до війни, приблизно в 2000-х роках певну популярність навіть в Україні російський актор Михайло Пореченков, вирішив зізнатися, що з нього нікудишній солдат.

Сам актор вирішив "злиняти" від теми мобілізації в так званій Росії, і назвав себе "партизаном". Нібито актора вже має проблеми зі здоров'ям і на фронті від нього не буде користі.

Про це актор заявив в ефірі однієї з російських радіостанцій, фрагмент із його словами вже доступний у YouTube.

За словами путінського актора, з військового обліку його було знято за віком, навички професійного військового не мають, тому не бачить жодного сенсу їхати на фронт добровольцем, оскільки особливої ​​користі від нього там не буде.

Путинський актор Пореченков, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Однак він заявив, що "готовий допомагати в тилу". Актор неодноразово відвідував медичні заклади, де проходять лікування та реабілітацію російські окупанти, він навіть збирає гроші на підтримку армії кривавого диктатора володимира Путіна.

Путинський актор Пореченков, скріншот: YouTube

Проте українці всі чудово пам'ятають, як цей актор їздив на лінію зіткнення та відкрив вогонь захисникам України. Михайла вже вносили до баз терористів, які загрожують національній безпеці нашої країни.

Нагадаємо, "Приїжджайте, гуляйте...": путінський трясолоб Омеляненко привіз "російську" землю в Дубай, а збирався на Донбас.

Раніше повідомлялося, доспівали: Тодоренко, Ані Лорак, Повалій та Седокова стали зрадниками України офіційно, як покарають "зірок".

Також, актор Пореченков, який розважався на фронті, тепер переконує російських бабусь сидіти у підвалах.