Соратник Володимира Зеленського за акторським минулим та зірка студії "Квартал 95", актор Євген Кошовий поділився кумедним відео в соцмережі ТікТок.

У ролику, в якому йому склав компанію інший актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов, вони читають жартівливі новини жителям російського міста Білгорода.

Пікалов, Арестович та Кошовий, фото: Знай.ua

"Жителі Білгорода! До міста увійшли нещадні українці на чолі зі Степаном Бандерою. Вони насильно вдягають на чоловіків вишиванки" , - каже Кошовий у ролику.

"Мер міста вже здав місто азовцям. Це підтвердив командир полку "Азов" Леонід Кучма з позивним Рудий" , - додає Пікалов.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Олександр Пікалов, фото: Знай.ua

"Багато жителів особисто взяв у полон Арестович і заспокоює їх до смерті", - продовжує Кошовий.

"У небі видно загони усміхнених лабораторних голубів жовто-синього кольору", - жартує Олександр.

"Завтра, о 4:30, з проспекту Євгена Карася, колишній Ватутіна, відбудеться евакуація мирних громадян прямо на Кубу", - попереджає Євген.

"В Бєлгород зайшли три групи з маркуванням К, Б, М. К - Кучмісти, Б - Бандерівці, М - Мельниківці. прошу не поширюйте цей шифр", "Оба на)))!!! Добрий вечір!! Ми з України!!", "Не на Кубу, а в Чорнобаївку", "Так ми ж наче на москву йшли. кидайте белгород і на столицю", - підтримали жарти українці в коментарях.

Нагадаємо, що Євген Кошовий із "Квартал 95" зізнався, чи попередив його Зеленський про війну: "Кілька разів перекидали йому...".

Раніше ми повідомляли, що Янукович із "Квартал 95" Олександр Пікалов показав, у якому "спецназі" перебуває: "Патруль, десь під Києвом".