Минув місяць із моменту виходу останньої серії серіалу The Last of Us, створеного за мотивами однойменної культової гри.

Якось раніше ми вже писали про Беллу Рамзі, яка зіграла Еллі у постапокаліптичній стрічці від HBO, коли вона дала зрозуміти, коли ж чекатиме другий сезон цього мега-популярного проекту.

The Last of Us, фото: Instagram

Зараз актори серіалу — Белла Рамзі та Педро Паскаль — прокоментували те, яким вони вбачають продовження серіалу... а точніше, долю головного персонажа Джоеля. Адже фанати гри The Last of Us (Part II) мають уявлення про те, на що здатні творці серіалу. Хоча ніхто й не відкидає жодних несподіваних моментів.

У The Last of Us Part 2 персонаж Джоел зазнає певних труднощів. Naughty Dog "відводить" його з основної ігрової історії. Що назавжди залишиться в пам'яті гравців, які зіткнулися з цим моментом віч-на-віч.

"Якщо це і сталося в серіалі, я не знаю, чи готова я до цього емоційно", - заявляє Белла Рамзі.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

The Last of Us, скріншот: Youtube

А ось Педро Паскаль зовсім не знайомий з оригінальною грою. І він не бачив тієї самої сцени, хоч знає її.

"Не було б сенсу так точно наслідувати першу The Last of Us, щоб потім сильно відхилитися від оригінальної історії", - заявив актор.

Нагадаємо, кашель, хрипоту та гній: людина заразилася дерев'яним грибком, скоро почнеться "The Last of Us" у реальному житті?

Як повідомляв "Знай.uа", Белла Рамзі та Педро Паскаль показали веселі закадрові моменти зі зйомок The Last of Us: "Це називається згуртованість"

Знай.ua писав, Белла Рамзі з The Last of Us зізналася, коли варто чекати продовження серіалу: "Це буде кінець ..."