Дуже відома українська співачка, колишня дружина шоумена Володимира Дантеса та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка буквально днями вирішила відкрити весняний сезон збором коштів на потреби ЗСУ, продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

Цього разу зірка соціальних мереж та телебачення Надя Дорофєєва вирішила показати своє велике кохання - кавовий напій під назвою лате. Зірка зізналася, що дуже любить вживати його у будь-який час, у будь-якому місці.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Stories Наді Дорофєєвої, фото: Instagram

"Хочу перестати так любити лате", - коротко підписала свіжий знімок Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

До своєї нової історії Надя Дорофєєва прикріпила новий знімок. Тут Надя знаходиться у дуже симпатичному місці, де до стелі доходять зелені листки, а також є смачні кавові напої.

Надя Дорофєєва обрала для посиденьок досить весняні та прохолодні кольори вбрання. Всі відтінки білого, а також тендітна прикраса на шию. Ще можна побачити, що Надя Дорофєєва взяла в руку великий кухоль з латте і вирішила зробити селфі. Ось такі кадри дуже люблять шанувальники зірки і завжди чекають на подібні "сюрпризи" від своєї улюбленої співачки.

Нагадаємо, Надю Дорофєєву після розриву з Дантесом запідозрили у вагітності - українці "просканували" обличчя: "Чекаєте?".

Раніше повідомлялося, Надя Дорофєєва поділилася з іншою красунею мастилом, презервативами та стрінгами, згадавши про Ющенка.

Також, Надя Дорофєєва відкриє весняний сезон збором коштів на ЗСУ.