Популярна українська актриса, гумористка, зірка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко поділилася гумористичним роликом

У кумедному відео висміюється "шедевр" російської пропаганди у виконанні білоруського президента Олександра Лукашенка.

Олександр Лукашенко

Російська пропаганда під час війни проти України встигла пробити дно багато разів, але виступ Лукашенка, в якому він намагається звинуватити Україну в підготовці нападу на Білорусь та росію, став джерелом безмежної кількості інтернет-мемів.

Цього разу його поєднали з відео відвідування путіна похорону Володимира Жириновського. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці у соцмережі.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Народна творчість" , - підписала вона кумедний ролик.

У коментарях українці висловили свої побажання обом керівникам сусідніх держав, які об'єдналися заради захоплення України.

"Цих двох покидьків відправити на концерт кобзона", "та одного земля не хотіла приймати: він то подихав, то знову повертався. І навіть 8 щеплень не допомогли!!! А тепер ще труну в бункер доставили, думали, що оживе. А там таке диво!", "Ку ... а туди тобі дорога до друга" , - сміються коментатори.

Нагадаємо, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" показала, як путіну відірвали голову і якнули прапором росії: "Завжди перемагає".

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" порівняла ЗСУ з фастфудом: "Ми їх усі любимо".