У соціальній мережі виклали цікаві кадри, на яких можна побачити артистку Квартал-95 Олену Кравець, яка зараз пішла у сольне плавання інтерв'юера.

Вона розповіла про свою реакцію на війну та про Володимира Зеленського. Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "Зірковий шлях" у Instagram.

Олена Кравець. Фото: скрін youtube

"Що Олена Кравець пише Володимиру Зеленському? Чи знала акторка @lennykravets, що почнеться війна? Як тікала від вибухів та чи здивована, що її друг та Президент @zelenskiy_official показав таку нескореність? Подробиці в інтерв'ю за посиланням у шапці профілю", - подписан видеоролик в сети.

Все добре в курсі, що Олена Кравець та Володимир Зеленський дуже близькі та давно знайомі. Українська артистка дала відповіді на досить серйозні питання, ніж дала знати, який президент України – непохитний.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

"Моя семья тоже голосовала за Зеленского,т.к. знали,что он человек с большой буквы!!!", "Очень горжусь своим выбором", "Як приємно чути від Кравець щиру українську мову", "Голосувала за Зеленського, і ні краплинки не жалкую, і ще раз проголосую якщо треба буде.
Наш президент найкращий відданий своїй країні і народу(на відміну від його попередників, які б здали , або втікли відразу) Слава УКРАІНІ СЛАВА ЗСУ", "Дуже пишаюсь нашим Президентом", "Наша сім’я теж голосувала за Зеленського! Ми з нали що він з українцями! Він з нами! Він найкращій президент!", "Так наш президент найкращий!!!", - оставляют комментарии украинцы под откровенное интервью Елены.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадаємо, що ексзірка зірка "Квартал 95" Олена Кравець похвалилася безцінним подарунком від ЗСУ: "Буду показувати онукам".

Раніше ми повідомляли, що Олена Кравець вперше розкрила справжню причину, чому пішла з "Квартал 95": "Сподіваюся, вони не скривджені".