Співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну і проживає в росії, має серйозні фінансові проблеми і буквально тоне в боргах. На додачу вона закрутила роман з одруженим чоловіком і в "справах амурних" у неї нітрохи не краще, ніж із грошима. Про це йдеться на youtube-каналі BESPALOV_MEDIA.

Блогер Богдан Беспалов розповів, що хтось із команди Ані Лорак поділився дуже конфіденційною інформацією про її життя у Росії. Так, співачка нещодавно анонсувала альбом, концертний тур, вихід нових синглів та навіть запускає авторський курс. Все це не просто так, адже насправді вона має дуже погано з фінансами.

Ані Лорак, фото: Знай.ua

За словами блогера фірма Ані Лорак потрапила до "чорного списку" боржників російської податкової служби (ФНС) і всі її рахунки заморожені. Все це сталося через те, що фірма співачки сплачувала не всі податки.

"Для Лорак важливо зараз показати професійну активність та громадянську слухняність перед податковою службою. Інакше її фінансовому стану загрожує банкрутство. Вона не відклала свого часу достатньо грошей через повну фінансову безграмотність", - зазначив блогер.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ані Лорак, кадр з інтерв'ю

На особистому фронті Ані Лорак також не все просто. Зірка закрутила роман із "духовним наставником" Ісааком Віжраку. Чоловік одружений та співачка стала його коханкою. Найцікавіше, що дружина знає про стосунки з Лорак, але свідомо заплющує очі.

Ані Лорак та Ісаак Віжраку. Фото: скрін youtube

Як зазначається Вижраку та його дружина сподіваються скористатися популярністю Лорак та відкрити собі дорогу в росії, де зможуть заробляти гроші "духовними практиками".

Раніше портал Знай повідомляв, Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу в Росії: "Прийде той час".

Також наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, хто "замовив" Ані Лорак і змусив втекти до Росії: "Хотіла бути королевою №1".

Крім того, ми писали, "Сталося те, що трапилося": зрадниця Ані Лорак вперше проговорилася про війну.