Відомий хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма виїхав за межі рідної країни ще на початку війни, що спричинило хвилю дикого обурення серед українців. Наразі будь-які старання та слова артиста не сприймаються народом, а на його адресу летять лише звинувачення.

Хейт продовжує литися навіть тоді, коли Влад Яма виступив ведучим на благодійному заході, завдяки якому Україні передали десятки тисяч доларів, за його словами. Артист показав відповідні фото, а його партнером того вечора став інтерв'юер Анатолій Анатолич.

Скріншот із Instagram, Влад Яма

"Велика честь бути ведучим такого заходу. Топові спікери, гори корисної інформації і десятки тисяч доларів на допомогу Україні ✌🏻 - написав він.

Саме під цією публікацією Влад Яма вирішив почистити коментарі. Зазвичай, українці залишають безліч невтішних слів для нього, але під цією - одиниці, і те, вони всі позитивні. На щастя, вдалося зробити декілька скріншотів, допоки танцюрист не видалив усі коментарі.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Справа в тому, що земляки Влада не втомлюються дорікати йому через "втечу" в США, і будь-яка його посмішка для них, немов червона ганчірка для бика.

У бік зірки летить неймовірна кількість хейту, але він "дипломатично" мовчить із цього приводу і зрідка намагається довести, що теж старається заради перемоги країни.

Коментарі - instagram.com/vladyama_official/

Раніше ми писали про те, що Юрія Горбунова розчарував мовчазний Олег Винник і Влад Яма, який "втік" під час війни: "Не можна зникати"

Як повідомляв Знай.ua, Влад Яма, гріючись під сонечком у Майамі далеко від війни, образився на Славу Дьоміна: "Не потрібні такі сикуни"

Також портал Знай.ua писав, що легенда "Танці зі зірками" Влад Яма звернувся до росіян словами великих: "Говорю не про окремі вибухи"