Фанати звикли бачити своїх улюбленців на сцені з макіяжем та вдало підібраним одягом, щоб підкреслити їхню красу та стиль.

Хоча деякі зірки стидяться показувати себе без ідеального макіяжу та образу, Ніна Матвієнко не належить до цієї категорії.

У жовтні минулого року легендарна Ніна Матвієнко відсвяткувала своє 75-річчя, проте це не заважає їй мати чудовий вигляд на свій вік. Недавно вона поділилася фото зі своїми підписниками, на якому вона з'явилася в Івано-Франківську без макіяжу, але з великим букетом білих троянд, який підкреслював її красу та очі. Ніна Матвієнко не є активним користувачем соціальних мереж, тому публікація в її Інстаграмі є рідкістю, особливо з власним фото.
Ніна Матвієнко та інші артисти об'єдналися в благодійну ініціативу зі збору коштів на придбання автомобілів для українських військових, які боронять нашу країну. Ця команда, відома як "Команда А", влаштовує благодійні концерти, під час яких вони виступають разом зірковим складом, до якого входять Амадор Лопес, Артур Боссо, Анна Добриднєва, Сергій Мироненко та сама Ніна Матвієнко. Завдяки їхньому згуртованому зусиллю за один вечір вдається зібрати від 40 до 70 тисяч гривень. Команда А планує подорожувати Україною і давати концерти, поки Україна не досягне перемоги.

Також варто зазначити, що зять Ніни Матвієнко, Арсен Мірзоян, також займається волонтерською діяльністю. Він допомагає доставляти різні машини та гуманітарну допомогу, а іноді навіть везе автомобілі до передової. Попри це, Арсен не організовував благодійних концертів, але він відвідував військові лікарні та намагався допомогти хлопцям.

Ніна Матвієнко, фото: instagram

Популярні новини зараз

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Раніше ми розповідали: Даша Квіткова роздяглася заради соковитих кадрів

Нагадуємо: Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" показала, як путіну відірвали голову і какнули прапором росії

Також: MamaRika показала те, від чого розіб'ється серце будь-якої української мами