Успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська похвалилася несподіваною знахідкою у супермаркеті та заодно повеселила шанувальників. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує фанатів новим контентом. Вона показує моменти зі свого життя, ділиться думками, а іноді просто веселить невигадливими, але кумедними жартами.

Оля Цибульська, фото: Instagram

На цей раз Оля Цибульська разом із сином вирушила за покупками до супермаркету і тут не обійшлося без гумору. Вони вирішили закупитись фруктами і співачка відшукала великий банан, який вирішила продемонструвати всім підписникам.

"Зайшли до магазину. Дівчата, а ви що?", - сказала співачка, покручуючи в руці банан.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Наприкінці Оля Цибульська демонстративно відкрила рота ніби намагаючись проковтнути великий фрукт. На жаль, дізнатися про реакцію шанувальників неможливо, але можна припустити, що вони від душі посміялися і вигадали чимало жартів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, як змінюються інтереси після 40 років, більше жодних діамантів: "Каннабіс дешевший".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська філігранно висміяла зірок за "шароварщину": "Люблять Україну, коли пахне грошима".