Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами у соцмережах.

Світлана Лобода показала дуже ніжне відео, від якого так і віє ароматом весни. У кадрі співачка позує у білому кабріолеті з букетом тюльпанів, при цьому загадково посміхається. Вона зазначила, що весна - це час ніжності, і побажала, щоб найсвітліші почуття та надії жили в душах її фанатів.

Світлана Лобода, кадр з відео

"Кохання проглядає крізь кожну пелюсток і відображається в наших очах відблисками сонця. Нехай ваші серця наповнюються новими мріями, надіями і радістю", - написала вона.

Але зірка натрапила не на ту реакцію користувачів мережі, на яку розраховувала. Вся річ у тому, що вона знову використовувала російську мову. ЇЇ дорікнули в тому, що після кількох випущених пісень українською мовою, вона знову заспівала ворожою. Проте похвала на адресу Лободи теж знайшлася.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

"Я не вірю що тут одні позитивні коменти. Це зашквар і жахливий приклад під час Російсько-Української війни співати на цій мові. Це ганьба. На**р з України", - написав один із користувачів.

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода зізналася у важливій місії у тилу: "Допомога критично необхідна"

Як повідомляв Знай.ua, "Хворобливе питання": Світлана Лобода розповіла, чому обрала Україну, але продовжує співати російською

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова зізналася, хто "замовив" Ані Лорак і змусив втекти до Росії: "Хотіла бути королевою №1"