Відомий український актор Станіслав Боклан зізнався, чому після початку війни не намагався достукатися до своїх колег, які мешкають на території росії.
Про це на сторінці в Instagram повідомляє програма "Зірковий шлях".

Станіслав Боклан, фото: Знай.ua

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України багато українських знаменитостей і блогерів намагалися достукатися до своїх російських колег. Однак видатний актор Станіслав Боклан вважає це безглуздим.

Боклан зазначив, що той, хто вирішив мовчати після того, як росія вторглася на територію України і почала нещадно бомбити українців, боїться втратити своє комфортне життя. На думку актора, коли в людини з'являється таке побоювання, то в неї точно не залишилося ні крихти совісті.

Стас Боклан, instagram.com/boklanstas

"Я не намагався розібратися з довбешками російських колег. Припускаю, люди бояться втратити комфорт. Як тільки виникає це побоювання, місце де було сумління, заростає хроном!" , – зазначив Станіслав Боклан про спробу достукатися до росіян.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Слуга народу" Стас Боклан зізнався, як через матусю був зверху: "Заходжу, сідаю...".

Раніше ми повідомляли, що дівчина-весна Дар'я Петрожицька вхопилася за молоду стеблинку: навіть у "Татці" такого не показали.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще