Відома українська модель, артистка, героїня романтичного шоу "Холостяк" та зірка соціальних мереж Даша Ульянова, яка нещодавно зробила собі корекцію губок, продовжує дарувати посмішки та радувати своїх відданих мережевих підписників, а також інших фанатів.

Цього разу Даша вирішила подарувати фанатам більше радості і з новими губками зробила фотосет. Багато прихильників, коли побачили свіжі знімки, порівняли свою зірку з американською актрисою Джесікою Альбою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Ульянової у мережі Instagram.

Публікація Даші Ульянової, скріншот: Instagram

Даша Ульянова практично ніяк не підписала свіжу добірку яскравих фотографій, лише залишила тег на свого фотографа і зізналася, що він так її бачить. На знімках можна побачити, що Даша вийшла на балкон, де сперлася на перила і мило посміхалася в камеру.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Даша Ульянова, фото: Instagram

Віддані фанати почали активно ставити схвальні оцінки у вигляді лайків, а також залишати коментарі з компліментами. Ось, що пишуть люди під фото Даші: "Як гарно коли переробили губи", "Яка ж ви гарна, 4 фото таке бомба, дуже мені подобається", "Це коли правильні губи роблять все. Дуже красиво, раніше було не природно, а зараз вау", "Шикарна, нові губи просто вогонь", "Красуня. Так схожа на Джесіку Альбу".

Коментарі до публікації, скрішот: Instagram

Нагадаємо, "Досить чвакати, чмякати...": зірка "Холостяка" Даша Ульянова наслідує дорослого чоловіка, ці почуття не приховати.

Раніше повідомлялося, "Ви повинні це знати...": зірка "Холостяка" зі сльозами на очах лягла під голку лікаря.

Також, "Мої цицьки та дупа - найкращі у світі...": зірка "Холостяка" Даша Ульянова вписалася в новий образ.