Французький актор Венсан Кассель раптово вилучив усі зображення своєї дружини-моделі Тіни Кунакі з Instagram – на тлі гучних чуток про те, що пара розлучилася після п'яти років шлюбу.

56-річний чоловік, який найбільш відомий своїми ролями у фільмах "Дванадцять друзів Оушена" та "Чорний лебідь", зв'язав себе узами шлюбу з 26-річною Тіною в 2018 році, через два роки після того, як вони вперше були пов'язані, і в У квітні 2019 року у них народилася дочка Амазоні.

Тіна Кунакі і Венсан Кассель, instagram.com/tinakunakey

Однак джерело повідомило DailyMail про те, що пара готується до розлучення, заявивши: "Вони розлучилися кілька тижнів тому. У Тіни розбите серце."

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Більш того, Вінсент не опублікував нічого, присвяченого дню народження Тіни, незважаючи на те, що модель повторно опублікувала кілька добрих побажань від своїх друзів у своєму акаунті.

Востаннє, коли актор лайкнув одне з приголомшливих зображень його дружини в Instagram, було 17 лютого, тоді як Тіна не змогла поділитися жодною фотографією з Вінсентом за кілька тижнів, що спонукало кількох її передплатників запитати: "Де ваш чоловік? "

Зазначимо, що Кунакі та Кассель зіграли скромне весілля у Франції у серпні 2018 року. Незважаючи на 30-річну різницю у віці, зірки, на думку шанувальників, виглядали разом дуже гармонійно.

Першою дружиною Венсана була одна з найкрасивіших акторок світового кіно Моніка Беллуччі. Шлюб із нею проіснував близько 14 років. За цей час у пари з'явилися двоє дочок — старша Діва, яка сьогодні успішно будує кар'єру моделі, співпрацюючи зі світовими брендами та молодша Леоні.

Моніка Белуччі. Фото: Instagram

Нагадаємо, що голий Венсан Кассель без сорому взяв Тіну Канукі перед камерою.

Раніше ми повідомляли, що 24-річна Тіна Кунакі показала, чим краща за Моніку Белуччі - саме за це її покохав Венсан Кассель.