Майже смертельна аварія зірки Marvel Джеремі Реннера (Соколине око) зі снігоочисником була відтворена в жахливій анімації, яка була показана під час його інтерв'ю з Дайан Сойєр.

Мультфільм, створений за сприяння спогадів зірки "Месників" про події, дуже докладно показує, як його розчавили ратрак PistenBully 1988 року.

Джеремі Реннер, скріншот: YouTube

На ньому Реннера зображено всередині масивного пристрою, коли його племінник Алекс Фрайс причеплює до нього транспортний засіб. Чоловіки намагалися перемістити трактор із проїжджої частини на вулицю.

Їм вдалося успішно перемістити вантажівку, і тому Реннер у якийсь момент розгорнув снігоприбиральну машину.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Аварія Джеремі Реннера, кадр з анімації

77-річний Сойєр сказав, що 52-річна зірка бойовиків турбувався про свого племінника, тому що більше не міг його бачити, тому він висунувся, щоб знайти його, поки машина була ще заведена, залишивши "одну ногу на кабіні, а іншу ногу на доріжці, що біжить" без включеного стоянкового гальма.

"Це схоже на керування автомобілем з винесеною ногою з машини, - сказав Реннер в інтерв'ю ABC. - Але так… це те, що було, і це моя помилка, і я заплатив за це".

Зірка "Hurt Locker" втратила рівновагу, намагаючись знайти Фрайса, і впала зі снігоприбиральної машини. Він боявся, що його племінник виявиться затиснутим між машиною та трактором, і тому спробував застрибнути назад. Потім анімація показує, як Реннер впав із гусениць на землю, коли снігоприбиральна машина переїхала його.

Аварія Джеремі Реннера, кадр з анімації

"Я відчував кожну мить, - згадує зірка "Месників: Фінал". - Це саме те, що ви собі уявляєте. … Я був на асфальті і льоду - краще б я був на снігу. Здавалося, що хтось вибив з тебе дух . Занадто багато всього відбувається в тілі, щоб відчувати ... біль - це все. Це як би твоя душа могла відчувати біль ".

Його колега по фільму "Марвел" Еванджелін Ліллі (Оса в Марвел) нещодавно похвалила його за те, як швидко він одужав. У лютому вона сказала Access Hollywood, що чекала тримати його за руку біля його ліжка, коли він стогнав і стогнав від болю, але натомість вона виявила, що він крутиться навколо, сміючись зі своїми друзями.

43-річна Ліллі уклала: "Це диво, справжнє диво".

Джеремі Реннер, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що зірка "Месників" Джеремі Реннер у критичному стані.

Раніше ми повідомляли, що серіал "Таємне вторгнення" від Marvel втілив усі бажання українців: Москва палає, росіяни тікають.