Відомий гуморист, учасник "Ліги сміху", а також учасник першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак разом із колегою "по цеху" Фімою Костантиновським зробили "кавер" на пісню про "гарну українку", яка стала мемом у соцмережах. Відповідний ролик опублікували в instagram.

Нещодавно у мережі наробив галасу трек співачки Юлії Лущинської "Гопак". Реакція українців на трек була дуже спірною, адже спочатку його критикували за відверту "шароварщину", а потім взагалі почали використовувати для мемів.

Андрій Рибак. Фото: скрін youtube

Так, Андрій Рибак та Фіма Костантиновський вирішили обзавестися своєю версією гучної пісні. Гумористи записали кавер прямо за кермом автомобіля, поставивши камеру на панель приладів. В якості "мінусу" вони вибрали не оригінальну мелодію, а знаменитий хіт Bon Jovi "It's My Life".

Варто зазначити, що рок-версія "Гопака" у виконанні гумористів отримала схвалення з боку українців. Дехто зажадав повної версії треку.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

"Прикольно", "Це підпал", "Це неперевершено, мед для вух", "Це просто бомба. Хотілося б усю пісню від вас почути", - написали у коментарях під роликом.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Рибак із "Холостячки" показав оригінальний спосіб здивувати кохану з ранку: "Гуру романтики".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив розмовою Байдена та Зеленського перед Великоднем та контрнаступом: "Пункіна поріжуть на ковбаску".

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв ядерні страшилки Лукашенка: "Обіс**вся кілька разів".