Чутка про те, що 25-річна зірка "Сімейство Кардаш'ян" та 27-річний актор "Дюна" та "Маленькі жінки" зустрічаються, мало не підірвав Інтернет у четвер, але він ще не підтверджений жодною зі сторін.

Офіційних заяв представників пари немає, проте це не завадило соціальним мережам поділитися своїми думками про ймовірних коханців.

Тімоті Шаламе і Зендея Коулман в "Дюні", фото: Venezia Biennale

"Побачення Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе відчуваються так само, як коли дві людини з вашої середньої школи, які ніколи не спілкувалися, починають зустрічатися через 6 років після випуску", - написав один фанат.

"Тімоті Шаламе і Кайлі Дженнер не зустрічаються, це якась нісенітниця, створена Кріс, який намагається знову повернути Кайлі в тренди з інших причин, ніж Хейлі", - припустив інший, посилаючись на недавню сварку, в якій брала участь Дженнер, щодо передбачуваної ворожнечі Хейлі Бібер та Селени Гомес.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Третій скептично налаштований фанат написав у Твіттері: "Кайлі Дженнер та Тімоті Шаламе… просто не можу вкласти в голові цю жахливу інформацію".

Чутки про стосунки Дженнер і Шалам вперше з'явилися в популярному акаунті Deuxmoi в Instagram, де стверджувалося, що кілька джерел підтвердили їм, що генеральний директор Kylie Cosmetics зустрічається з номінованим на Оскар актором.

Один інсайдер стверджував: "Я знав про них із січня, з Паризького тижня моди".

Друге анонімне джерело заявило, що вони теж можуть підтвердити слух, зазначивши, що їм розповів про це актор на зйомках "Ейфорії". Шаламе не знімається в серіалі HBO, його колега з "Дюни" Зендея грає головну роль.

Зендея. Фото: скріншот відео
Зендея. Фото: скріншот відео

Потім Deuxmoi також опублікував відео передбачуваної першої зустрічі Дженнер і Шаламе під час Тижня моди в Парижі, на якому зірка «Леді Берд» запаморочливо сміється, говорячи із зіркою реаліті-шоу. Крім цього кліпу, інших публічних появ пари, схоже, не було.

Кайлі Дженнер та Тревіс Скотт, фото із соцмереж

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер після розставання з Тревісом Скоттом дала свої груди іншим чоловікам: "Так було завжди".

Раніше ми повідомляли, що Гейлі Бібер злякалася скандалу з Селеною Гомес, поки Кайлі Дженнер підкинула дров: "Ніякого натяку".