Відомий російський шоумен Максим Галкін вразив шанувальників улюбленим фото своєї дружини Алли Пугачової. Кадром він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін разом з Аллою Пугачовою облаштувалися в Ізраїлі, куди виїхали після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Шоумен засудив дії Кремля, що стало причиною його переїзду. Зараз сімейство чудово почувається на новому місці, а сам Галкін активно гастролює з концертами і постійно підтримує контакт з фанатами.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

Наприклад, цього разу гуморист поділився архівним фото зі свого 45-річчя, на якому відбито Аллу Пугачову. Примадонна відпалює на танцполі в розкішній довгій сукні, яку трохи підняла, щоб вільно рухатися. За словами Галкіна, це одне із його улюблених фото.

"Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав кадр артист.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Дякую, Максиме, що поділилися! Алла Борисівна прекрасна!", "Прекрасна!!! Сильна! Смілива! Захоплююсь!!!", "Улюблена Алла Борисівна! Така гарна та щаслива! АЛЛА БОРИСІВНА, живіть довго! Наша Примадонна!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, яким гарячим пустуном був до зустрічі з Пугачовою: "Нереальний стриптиз".

Також наш портал інформував, Максим Галкін показав, як насолоджується життям без гніту диктатури та розлютив росіян: "Житуха прекрасна".

Крім того, ми писали, Максим Галкін згадав молодість і показав, чому перед ним не встояла Пугачова: "Ох ти ж..."