Якось ми розповідали про інтерв'ю Світлани Лободи, яке взяла Раміна Есхакзай, обговоривши дуже багато речей та відповівши на низку дуже незручних питань.

Світлана заявила, що згодом повністю відмовиться від російської мови, яку використовує для спілкування з шанувальниками з низки країн, де українську не розуміють — Грузія, Латвія, Литва, Казахстан тощо. Наразі Лобода заявила, що відвідала Київську міську дитячу клінічну лікарню з дуже важливою місією.

Світлана Лобода, фото: Instagram

"З досвіду своїх візитів я точно знаю, що люди часто соромляться просити про допомогу. Але допомога критично необхідна - особливо зараз. І я дуже щаслива, коли можу творити маленькі чудеса для великих сердець", - заявила Світлана Лобода.

Популярні новини зараз

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Тому її команда закупила багато корисних речей для лікарні та зустрілася з малюками, назвавши їх сильними та хоробрими з вірою виключно у світле майбутнє.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Світлана Лобода виділила одну малечу - дівчинку Кіру, яка протягом усього життя бореться зі складною хворобою. І завдяки співачці їй можуть надати необхідну реабілітацію у клініці Вільнюса.

Нагадаємо, Світлана Лобода згадала, як студенткою наминала за обидві щоки – у 40 нічого не змінилося

Як повідомляв "Знай.uа", "Хворобливе питання": Світлана Лобода розповіла, чому обрала Україну, але продовжує співати російською

Знай.uа писав, Світлана Лобода згадала про дурні розставання і тишу: "Ну як ти там?"