Дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова похвалилася "поповненням" у родині у вигляді новенького автомобіля. Її вибір упав саме на такий, оскільки вона вирішила "поекспериментувати". Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катя Репяхова зовсім недавно зробила собі пластичну операцію на обличчі, але вже відновилася та продовжує активно радувати шанувальників новим контентом. Зокрема, вона показує яскраві моменти життя і цього разу поділилася особливим моментом.

Катя Репяхова, фото: Instagram

Так, дружина Віктора Павліка похвалилася "поповненням" у сім'ї – новеньким автомобілем. Колір "залізного коня" блогерка вибирала під себе, оскільки вирішила, що потрібно експериментувати.

"Мотивація працювати ще більше. Як вам колір? Я вирішила, доки молода – треба експериментувати", - написала дружина музиканта.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Шанувальники привітали Катю Репяхову з обновкою, зокрема, від честі не втримався і Віктор Павлік.

"Вітаю кохана! Дуже красива машина!", "Катя, ви красиві і вам дуже підходить така машинка, вітаю", "Ви велика молодчинка, вітаю вас", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Павлік показав, до якого геройського роду належить – усі ми козаки: "Слава нашим".

Також наш портал інформував, що Катя Репяхова не змогла змиритися з втратами і "постукалася" прямо до росіян: "Україна вже перемогла".

Крім того, ми писали, Катя Репяхова зізналася, чи "бідні" вони з Віктором Павліком після операції на носі: "Коли будуть гроші..."