Всіми відома 53-річна американська виконавиця та актриса Дженніфер Лопес в останні роки отримала чергову хвилю уваги після того, як зійшлася з "Бетменом" Беном Аффлеком.

Зараз варто детальніше розібрати її харчування, бо відомо, що жінка дотримується специфічних принципів у своєму харчуванні. Про це повідомляє US Magazine. Ця інформація неймовірно корисна, оскільки Дженніфер Лопес вже більше 50 років, а вона продовжує виглядати неймовірно.

Дженніфер Лопес, фото: jlobeauty

Особистий кухар дружини Бена Аффлека Келвін Фернандес поділився, що його відома клієнтка майже не споживає лосось.

"Дженніфер не любить лосось. Тому якщо я подаю його на стіл для всіх, окремо для неї готую морського окуня, палтуса або тріску", - зізнався Фернандес.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Крім цього, у раціоні 53-річної Дженніфер Лопес відсутній цукор та газовані напої. Замість них Джей Ло воліє просту воду, зелені соки зі шпинату, огірки та селеру.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, кадр з відео

Для перекушування знаменитість вибирає овочі та фрукти, уникаючи чіпсів та сухариків. Також до "чорного списку" артистка включила цигарки, каву та алкоголь. Що цілком логічно.

Вкрай рідко Дженніфер може пригостити себе часткою солодкого, наприклад шматочком торта на святковій події.

Незважаючи на те, що дружина актора Бена Аффлека дотримується суворих принципів здорового харчування, вона паралельно активно займається фізичними вправами і користується косметикою, що йде.

Нагадаємо, Джей Ло та Селена Гомес схвалюють: який манікюр вважається найстильнішим навесні-2023.

Як повідомляв "Знай.uа", Дженніфер Лопес роздяглася догола після незручної ситуації з працівниками: "Щоб виявити любов до..."

Знай.ua писав, Дженніфер Лопес повністю роздяглася для пікантного шоу на самоті: Брітні Спірс вкусила?