Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та українська блогерка Даша Квіткова поділилася новим роликом, який штовхнув шанувальників на думку, що її життя з Микитою Добриніним було непростим. Відповідну публікацію вона розмістила на сторінці instagram.

Нещодавно українці дізналися, що Даша Квіткова та Микита Добринін розірвали відносини через кризу у відносинах, проживши під одним дахом майже п'ять років. У житті блогерки на перший погляд нічого кардинально не змінилося, втім, нещодавня публікація в соцмережі наштовхнула її шанувальників на іншу думку.

Даша Квіткова, фото: Instagram

Так, Даша Квіткова поділилася роликом, на якому позує у стильній сукні та майже світиться від щастя. Вона зазначила, що багато хто пов'язує її щасливий вигляд з новим залицяльником, але все куди простіше.

"Так, повага та любов до себе", - розповіла Даша Квіткова, що насправді у неї з'явилося.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Шанувальники пов'язали слова блогерки з її заміжжям з Добриніним і зробили висновок, що їхнє спільне життя було не таким простим, як здавалося.

"Судячи с Ваших слів, таке враження, що Вас зневажали та гнобили весь цей період. Але Ви ж завжди виставляли інше у себе на сторінці. Ви створювали просто гарну картинку своєї сім’ї та ілюзію для своїх підписників?", "Відчуття, що після розлучення ви тільки впізнали себе, а у шлюбі були нещасні", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Квіткова після розставання з Добриніним навчилася сама собі робити приємно: "Перш ніж чекати цього від чоловіка..."

Також наш портал інформував, Даша Квіткова зняла з себе все, щоб показати груди після розлучення з Добриніним: "Ніхто і не сумує".

Крім того, ми писали, Даша Квіткова після розставання з Добриніним задумалася про кардинальні зміни у зовнішності: "Відмовте мене".