Улюблений мультсеріал сумно відомий тим, що передбачає майбутнє, і фанати непохитні в тому, що він передбачив низку світових подій, включаючи спалах лихоманки Ебола, скандал з коніною і навіть пандемію коронавірусу.

Але тепер фанати переконані, що сценаристи шоу, мабуть, мандрівники в часі, після того, як в тому самому епізоді було зроблено два передбачення поточних подій — пред'явлення звинувачення колишньому президентові Дональду Трампу і галас навколо майбутнього фільму Грети Гервіг про Барбі .

Сімпсони. Фото: Youtube

У вівторок, 4 квітня Трамп потрапив у заголовки газет, коли йому було пред'явлено звинувачення у 34 кримінальних злочинах через звинувачення у "замовчуванні грошей", виплачених порнозірці Стормі Деніелс, що зробило його першим екс-президентом, якому було пред'явлено звинувачення у скоєнні .

Трамп. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Так сталося, що грандіозна історія співпала з випуском нового тизера довгоочікуваного фільму про Барбі з Марго Роббі та Раяном Гослінгом у головних ролях.

Хоча ці дві події можуть здатися зовсім не пов'язаними, обидві виявилися частиною сюжету епізоду "Сімпсонів" 1994 року.

В епізоді під назвою "Ліза проти Малібу Стейсі" Ліза вирішує благати творця ляльок Малібу Стейсі в стилі Барбі розробити ту, яка послужить молодим дівчатам позитивним зразком для наслідування. В одній зі сцен епізоду сім'я Сімпсонів дивиться новини. Кліп показує, як ведучий новин Кент Брокман розповідає про кампанію Лізи, говорячи глядачам: "Хоча було незвичайно витратити 28 хвилин на репортаж про ляльку, цей репортер не міг перестати говорити. Це просто захоплюючі новини, хлопці. На добраніч".

Але в останній момент Брокман знову повертається до камери, додаючи: "О, і президента заарештували".

Кліп швидко почав циркулювати в Твіттері, і хоча дехто вважає його просто ще одним дивним збігом, інші переконані, що це робота пророка з команди Сімпсонів.

Це не вперше, коли мультфільм робить прогноз Трампа, а шоу передбачає обидві президентські кампанії Трампа.

В епізоді "Барт у майбутньому", що вийшов в ефір у 2000 році, Ліза Сімпсон збирається стати президентом США, і їй доручено навести лад у безладді, залишеному колишнім президентом — Дональдом Трампом.

"Як ви знаєте, ми успадкували від президента Трампа нестачу бюджету" , - каже Ліза своїм співробітникам у цьому епізоді.

Нагадаємо, що сценаристи "Сімпсонів" висміяли довгий стіл путіна, українці не натішаться: "Стеб прикольний".