Відома співачка, легенда української музичної індустрії Ірина Білик звернулася до українців зі словами підтримки та передбачила перемогу у війні з росією.

Відповідне відеозвернення Білик розповіла на сторінці у своєму Instagram, де за її життям та творчістю спостерігають понад 375 тисяч передплатників.

Білик та Коляденко, фото Instagram

"Вітаю тебе, люба моя Україна! Я пишаюся кожним із вас, українці, бо ми – найсильніша у світі нація. Я хочу подякувати нашим мужнім і сильним воїнам ЗСУ, лікарям, пожежникам, волонтерам. Я хочу сказати спасибі нашим діткам, які під гуркіт снарядів малюють у підвалах жовто-блакитний прапор і пишуть слова "Мама, Батьківщина, Україна". Україна-це наша земля. Ми обов'язково скоро переможемо. Слава Україні!" ,- Каже виконавиця в ролику.

"Ірочко! Ми всі пишаємося, що ми українці! дякую тобі за твою позицію! Скоро знову співатимемо твої пісні на твоїх концертах! Героям слава!», «Я чекала, дякую, підтримка важлива! Героям слава», «Я дуже пишаюся, що я українка ... як і ви, Ірина, ми з вами з одного "тіста" ... Слава Україні !!! , – відповідають Ірині у коментарях її підписники.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою

Показати ще

Нагадаємо, що "Наречено бути разом": Ірина Білик та Діма Коляденко розтопили серця українців.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Білик заінтригувала ранковими обіймами з Коляденком: "Сподіваюся, цього разу все вийде".

Також стало відомо, що Ірина Білик різко перетворилася із блондинки на шатенку: "Є питання, чому...".