Відомий український артист Олександр Пономарьов висміяв російських військових та операторів. Настільки сміливі, що ходять вперед саперів.

Публікація з'явилася на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються актуальні новини про війну, а також різні ролики та фото. Крім того, чоловік допомагає українцям і ЗСУ.

Олександр Пономарьов, фото: Знай.ua

Цього разу Олександр Пономарьов висміяв російських журналістів та ЗМІ. Вони там настільки сміливі, що оператори ходять перед саперами. Насправді, якщо врахувати той факт, що життя людей у ​​Росії нічого не варті для них, то дуже плачевно. В Україні під час війни вони відмовляються забирати тіла власних військових. Отак вони хочуть приховувати військові злочини.

Кадри ж із саперами та операторами справді викликають сміх. Одні створюють видимість роботи, а другі роблять вигляд, що журналістика і свобода слова у Росії жива. Хоча усі давно знають, що це не так.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Те металошукачі швидше за все шукають чого б ще вкрасти ..."; "😂😂😂 шоу для росіян, ну як завжди 😂"; "Сміх та й годі)) ось так вони і живуть все у них фейкове як і вони самі 🤮"; "Боже яке кончене 😂" .

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов знущався з росіян їхньою ж зброєю, путін заплакає: "Майбутнє вже тут - електроуазик".

Раніше ми повідомляли, що одна перемога вже є, залишилася головна: Олександр Пономарьов не зміг приховати пророчі слова про тріумф України.