Популярна українська акторка, телеведуча шоу "Я люблю Україну", активна блогерка та зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка нещодавно розлютила навіть своїх відданих шанувальників відпочинком на шикарному курорті, продовжує викликати не себе вогонь з приводу.

На цей раз Ксенія Мішина вирішила показати своє "витончене" тіло, якого вона добивалася старанними тренуваннями. Проте багатьом такі форми зірки не сподобалися.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксенії Мішиної у мережі Instagram.

Публікація Ксенії Мишиной, скріншот:

"Лайфхак дня: - постав лайк на цю посаду, - закрий інсту, - зроби щось круте та продуктивне для себе", - підписала нові знімки Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Холостячка" Ксенія Мішина показала свій плоский прес та підкачані руки. Але люди, які навіть є старими фанатами актриси, заявили, що так продовжувати чинити зі своїм організмом не можна. Одна з українок, яка заявила, що сама є лікарем, порадила Мішину зупинитися.

Ось, що пишуть люди: "Може вистачить вже?", "Жахливо, скелет, а не жінка вже стала", "Схоже на анорексію", "Боже, Мішина скоро буде засушений рак", "Перебір!", "Гарне тіло, але воно без грудей", "Не йде вам цей агресивно-сексуальний образ, як і злегка вже перекачене тіло.. Ехх, поверніть назад колишню Мишину." дах, це я як медик говорю".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Їдь додому, будемо сітки хлопцям плести": боса Ксенія Мішина розлютила українців на шикарному курорті.

Раніше повідомлялося, що "це низько...": мокренька Ксенія Мішина викликала в українців нервовий тик, навіть купальник не допоміг.

Також, Ксенія Мішина показала, заради чого так довго потіла, і не тільки в залі: українці незадоволені, але Огневич "облизнулась".